#CsKM · dekoráció · Festett · Gyerekeknek

Otthonszépítés saját kezűleg #CsKM

“Itt a tavasz, trallalla, virágzik az orgona…”

Megérkezett Egészen Pankától a Csak Kötök és Mesélek sorozat márciusi témája. Amikor  olvastam, rögtön tudtam, hogy miről szeretnék írni, de sajnos időm, alkalmam nem igazán akadt. Most is csak azért ültem neki, mert már zavart, hogy ennyire elhanyagolom a dolgot.

Térjek is a tárgyra.

Megint csak gyerekekkel közösen végezhető tevékenységnél kötök ki. Mégpedig az ablakmatricáknál. Ez is univerzálisan használható. évszaknak, ünnepnek, helyiségnek megfelelően csak a képzelet szab határt. Nagy fiam igen lelkesen gyártogatja őket. Hihetetlen mennyire tud koncentrálni a készítésekor.

IMG_20170306_085758_HDR

Amire szükség van hozzá: bármelyik hobbi boltban, vagy nagyobb gyerek játék boltokban is kapható üvegmatrica festék, akár készlet is lehet. Sőt, első alkalommal talán célszerűbb is. Potom 1500-1600 ft-ért már be lehet szerezni. Az alapszíneket tartalmazza kis helyes tubusokban. Van sablon, és fólia is. Beszerezhetjük ezeket színenként is. Sablont nyomtathatunk, vagy az ügyesebbek rajzolhatnak is. Személy szerint kifestőket szívesen használok hozzá. Fóliát is lehet kapni hozzá.
Márkától, típustól függően fel van tüntetve mennyi a száradási idő. Ezután pedig díszíthetünk vele bútort, tükröt, ablakot, ajtót.
Egyik éven karácsonykor, a húgom készített nekünk a bejárati ajtónkra egy koszorú képet ajtódísz gyanánt. A hideg miatt sajnos csak darabokban tudtam leszedni, így egy szezonos tétel volt.

Nagyfiam születésnapjára kapott egy készletet. Szorgalmasan használja is. Majd szépen töltögetem fel a képeket ahogy készülnek.

Ezek régebben készültek:

Exif_JPEG_420

 

Többiek írták:

Egésezn Panka

Kézmíves portékák

kavicscukor

Egy Hallássérült lány Blogja

Francos tűk

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s